Kokoomusopiskelijat hakee työryhmäpuheenjohtajia ja työryhmäjäseniä toimikaudelle 2013

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ja sen hallitus on päättänyt kokouksessaan 1/2013 avata haun puheenjohtajista Kokoomusopiskelijoiden sisäisiin työryhmiin. Hallitus on päättänyt kokouksessaan, että Kokoomusopiskelijoiden työryhmissä vuonna 2013 toimii viime vuotiseen tapaan kaksi puheenjohtajaa, toinen liittohallituksesta ja toinen hakuprosessin kautta jäsenyhdistyksistä. Lisäksi työryhmiin voi ilmoittautua jäseneksi kuka tahansa Kokoomusopiskelijoiden jäsen. Työryhmät kokoontuvat Kokoomusopiskelijoiden tapahtumien yhteydessä ja niiden välillä sähköisesti.
 
Haussa ovat seuraavien työryhmien puheenjohtajat (suluissa vastaava liittohallituksen jäsen):
Järjestötyöryhmä (Jenni Vartiainen)
Aatetyöryhmä (Mikko Pousi)
Vaalityöryhmä (Nina Adamsson)
 
Työryhmien kuvaukset:
 
Järjestötyöryhmä: Työryhmä kerää onnistuneita käytänteitä paikallisyhdistyksiltä tapahtumista ja tempauksista. Saatetaan aiemmin tuotetut materiaalit yhdistysten käyttöön. Työryhmä arvioi liiton palvelu- ja tiedotustoimintaa sekä laatii esityksiä toiminnan kehittämiseksi. Työryhmä tukee Liiton strategiatyötä.
 
Aatetyöryhmä: Tuhatkunnan sisäisen aatteellisen työn kehittäminen ja vaikuttaminen Kansallisen Kokoomuksen tulevaisuusasiakirjan valmisteluun. Tukea paikallisyhdistysten aatteellista toimintaa ja käydä aatteellista keskustelua liiton toiminnasta paikallisella tasolla. Työryhmä tukee Liiton strategiatyötä.
Vaalityöryhmä: Valmistautuminen syksyn edustajistovaaleihin, edustajistovaalistrategian jalkauttaminen sekä hyvien käytänteiden kokoaminen tietopankkiin..
 
Työryhmät päättävät itse omasta kokoontumisaikataulustaan ja –tavastaan tapahtumien välillä. Puheenjohtajat raportoivat työryhmätoiminnasta hallitukselle säännöllisin väliajoin.
Vapaamuotoiset puheenjohtajahakemukset tulee lähettää pääsihteerille osoitteeseen [email protected] 17.1.2013 mennessä. Laita otsikkokenttään viesti ”Puheenjohtajahakemus / (Haluamasi työryhmä)”

Edellinen artikkeli
Kokoomusopiskelijoiden yhdistyspäivät 19.-20.1.2013 Hämeenlinnassa
Seuraava artikkeli
KOMMENTTI: Kokoomusopiskelijat: Jäitä hattuun lukukausimaksukeskustelussa