Kokoomusopiskelijat: Keskustelu turkistarhauksen kieltämisestä ei ole ohi!

Kokoomusopiskelijat: Keskustelu turkistarhauksen kieltämisestä ei ole ohi!

Kokoomus piti puoluekokouksen Porissa 4.9.-6.9. Kokouksessa käsiteltiin Kokoomusopiskelijoiden aloitteita niin Ahvenanmaan demilitarisoinnin purkamisesta nuuskan laillistamiseen. Kaikkia aloitteita ei ehditty puoluekokouksen aikana käsitellä. 

Yksi puhuttavin sekä kokousväkeä ja kansalaisyhteiskuntaa herättävin aloite oli Kokoomusopiskelijoiden aloite turkistarhauksen kieltämisestä siirtymäajalla. Niin turkistarhauksen vastustajat kuin kannattajat olivat runsain joukoin valmistautuneet keskusteluun ja yhteisen linjan löytämiseen. 

Aloite oli käsiteltävien listan loppupäässä ja siirtyi siten puoluevaltuuston käsittelyyn. ”Turkistarhauskysymystä ei kuitenkaan tulla unohtamaan tai hautaamaan, eikä keskustelu asiasta kuitenkaan ole vielä ohi. Kokoomuksen linjat rakennetaan yhdessä ja paras paikka päättää niistä on puoluekokous, jossa on laajasti ympäri Suomea koko Kokoomuksen kenttä edustettuna.” linjaa Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Jeremias Nurmela.

”Kokoomusopiskelijat jatkavat työtä eläinten oikeuksien puolesta. Kiitämme jokaista aloitetta tukenutta! Kiitämme myös haastajia, koska ilman rehtiä keskustelua puolueemme ei mene eteenpäin”, päättää Nurmela.

Lisätietoa:

Jeremias Nurmela
[email protected]
0442907595