Kokoomuskuohut Joensuussa 17.2.

Tervetuloa Kokoomuskuohuille – kuohuviiniä ja keskustelua ajankohtaisista aiheista!

Kokoomuskuohut järjestetään Joensuussa Surakan baarissa (os. Suvantokatu 2, 80100 Joensuu) keskiviikkona 17.02.2016 klo 18:30 alkaen. Keskustelemme pelastuslaitoksen toiminnasta ja valmiudesta Pohjois-Karjalan alueella. Alustajana toimii Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen valmiuspäällikkö Markus Viitaniemi.

Kuohut järjestetään kuukausittain. Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille ja keskittyvät aina jonkin ajankohtaisen teeman ympärille. Tilaisuuksissa on kiinnostava henkilö alustamassa aiheesta. Paikalla on myös kokoomusvaltuutettuja avaamassa Kokoomuksen näkemyksiä aiheeseen.

Tapahtumakutsua saa välittää eteenpäin.

Tilaisuuden organisoinnista vastaa Joensuun opiskelevat porvarit ry.
Yhteyshenkilö: Ella Pohjola
ella_pohjola @ hotmail.com, p. 050 354 3533

https://www.facebook.com/events/1660324497553935/