Etusivu

Kauppakorkeakoulun Porvarit ry on vuonna 1975 perustettu pääasiallisesti Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa toimiva Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunnan paikallisyhdistys.

Järjestämme mielenkiintoisia tapahtumia, kuten tapahtumia uusille opiskelijoille, saunailtoja, ekskursioita kiinnostaviin kohteisiin, paneelikeskusteluja sekä sitsejä. Lisäksi osallistumme myös AYY:n joka toinen vuosi järjestettäviin edustajistovaaleihin sekä eri puolilla Suomea järjestettäviin Tuhatkunnan tapahtumiin. Teemme myös yhteistyötä kahden ’’sisaryhdistyksemme’’, Kansalliset ylioppilaat ry:n sekä Kokoomusteekkarit ry:n kanssa. Toiminnassamme näkyy myös jossain määrin aktiiviemme kiinnostus talouteen liittyviin aiheisiin.

Tapahtumiimme ovat tervetulleita osallistumaan kaikki kiinnostuneet. Lisäksi yhdistyksemme perimä osuus puolueen jäsenmaksusta on yksi Kokoomuksen Helsingin piirin alhaisimmista, ellei kaikkein alhaisin. Meille voi myös vapaasti esittää ideoita juuri sinua kiinnostavista tapahtumista!

Lisätietoa yhdistyksestämme saat lähettämällä sähköpostia porvarit@kyweb.fi

 

kapoukko