Kokoomusopiskelijoiden Korpilampi -Seminaari

porvariareena ryhmäkuva

 

Vuonna 1977 pidettiin Espoon Korpilammella talouspoliittinen seminaari, jonne oli kutsuttu Suomen poliittisten puolueiden, etujärjestöjen ja elinkeinoelämän eliitti. Taustalla oli taloudellisesti epävakaa aika, jonka kampittamiseksi lähdettiin hakemaan yhteisymmärryksessä ratkaisua.

Heti 38 vuotta myöhemmin Kokoomusopiskelijat lähtevät legendaariseen hotelli Korpilampeen, etsimään ratkaisuja Suomen nykyiseen taloustilanteeseen.

Kokoomusopiskelijoiden jo lähes perinteinen kesätapahtuma järjestetään toista kertaa kesällä 2015! Luvassa on kuitenkin aatetta, tiukkaa faktaa ja taattua tuhatkuntalaista menoa huippupuhujilla kuorrutettuna.

*****
Kolmen päivän aikana ohjelmassa on luvassa politiikan ja puolueen ajankohtaisia puoluesihteeri Arveen kertomana, politiikan pelikenttää ja sen pelitaktiikoita avaamaan saapuu niin Presidentin erityisavustajaa kuin vaikuttajaviestinnän ammattilaisia. Viikonlopun aikana ehditään käydä myös läpi syksyn edustajistovaalien askelmerkit sekä esitellään ensimmäinen versio uudesta tavoiteohjelmasta. Saamme myös tuttuun tapaan kuulla haastajan puheenvuoron – Miltä Kokoomus näyttää kentän toiselta laidalta?

Alustajiksi saapuvat:
Minna Arve, puoluesihteeri
Juhana Vartiainen, kansanedustaja
Sanna Hämäläinen, Kansallinen Sivistysliitto
Pete Pokkinen, Presidentin erityisavustaja, poliittisen viestinnän moniottelija
Sini Korpinen, vaikuttajaviestinnän ammattilainen
Heikki A. Ollila, puoluesihteeri 2002-2004, entinen kansanedustaja
Esa Suominen, entinen valtiosihteeri, pitkän linjan demarivaikuttaja

*****
Seminaarin hinta on Kokoomusopiskelijoiden jäsenille 50 euroa, muille 80 euroa. Hinta sisältää majoituksen ja ruokailun. Paikkoja on rajoitetusti.

Osallistujille korvataan matkat seminaariin 15 euroa ylittävältä osalta.

Ilmoittautuminen seuraavan linkin kautta: http://bit.ly/korpilampi2015

Tapahtuma Facebookissa

Edellinen artikkeli
Työmarkkinoiden jäykistäminen ei ole kenenkään etu
Seuraava artikkeli
Transihmisten ihmisoikeudet toteutettava – translaki uudistettava