Yhteystiedot

Tältä sivulta löytyy ohjeet Tykon sähköpostilistalle rekisteröintiin ja Tykon keskeiset yhteystiedot.

Kaikki Tykoon liittyvät kysymykset saa osoittaa yhdistyksen puheenjohtajalle (neea.loimuvirta(at)gmail.com).

 

Tyko Facebookissa ja Instagramissa:

Nettisivujen lisäksi päivitämme paljon reaaliaikaista tietoa sekä kuvia Facebookiin, että Instagramiin. Tykkää ja seuraa Tykoa niin Facebookin kuin Instagramin puolella  ja pysyt ajan tasalla meidän kuulumisista ja tapahtumista. Linkki.

 

 

Tyko Twitterissä:

Tykolla on oma twitter-vastaava! Meihin saat keskusteluyhteyden etsimällä twitteristä tilin nimeltä @tykory.

 

Sähköpostilista

Ylläpidämme omaa sähköpostilistaa, jonka kautta saa tietoja Tykon ja muiden kokoomusjärjestöjen toiminnasta sekä ajankohtaisista porvarillisista asioista.

Listalle ovat lämpimästi tervetulleita kaikki kiinnostuneet; jäsenyys Tykossa tai muussa kokoomusyhdistyksessä ei ole pakollinen.

Liity listalle lähettämällä omasta osoitteestasi viesti:

subscribe tyko Etunimi Sukunimi

…osoitteeseen listserv at uta.fi. Viestin otsikolla ei ole merkitystä. Etunimi Sukunimi tarkoittaa tietysti omaa nimeäsi. Mikäli kaikki on kunnossa, saat hetken kuluttua automaattiviestin, jossa vahvistetaan liittymisen onnistuminen.

Jos haluat erota listalta, lähetä omasta osoitteestasi viesti:

signoff tyko

…osoitteeseen listserv at uta.fi. Viestin otsikolla ei tässäkään ole merkitystä. Mikäli kaikki on kunnossa, saat hetken kuluttua automaattiviestin, jossa vahvistetaan eroamisen onnistuminen.

 

 

Postit Tykolle:

Kokoomuksen piiritoimisto

Kuninkaankatu 13 B

33210 Tampere

 

Tyko yliopistolla:

Ilmoitustaulumme löydät  yliopiston päätalon alakerrasta, Alakuppilan ja tietokoneluokkien väliseltä käytäväosuudelta Kielikeskukselta eteenpäin lähdettäessä.