Kokoomus goes Helsinki Pride

Kokoomusopiskelijat haastaa kansanedustajia ja kaikkia puolueen jäseniä mukaansa Suomen suurimpaan spontaaniin kansanjuhlaan marssimaan tasa-arvon puolesta Helsingin Pridelle 1.7.2017. Kokoomuslainen politiikka perustuu mahdollisuuksien tasa-arvolle ja suvaitsevaisuudelle. Helsinki Priden merkitys koko kansaa koskevana tasa-arvotekona on merkittävä ja symbolinen arvo on tänä päivänä suuri.

”Kokoomuksen tavoitteissa vannotaan mahdollisuuksien tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden nimeen. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen aseman parantaminen vaatii jatkuvia konkreettisia tekoja. Siksi haastamme jokaisen kokoomuslaisen kansanedustajan kanssamme Helsinki Prideen juhlimaan tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja suvaitsevaisuutta”, toteaa Kokoomuksen opiskelijaliiton puheenjohtaja Marianna Kupias.

Kokoomuksen osallistuminen Helsinki Pride -tapahtumaan on viime vuosina ollut harmittavan vähäistä. Suurilukuinen osallistuminen vuoden suurimpaan tasa-arvojuhlaan on edistykselliselle ihmisoikeuspuolueelle välttämättömyys.

Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunnalla on ollut jo vuosia ilo toimia kokoomuslaisen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuspolitiikan yhtenä edelläkävijänä. Nyt haluamme laittaa lopun niille puheille, joiden mukaan kokoomus ei aktiivisesti puolustaisi sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia.

Kokoonnumme lauantaina 1.7. Helsingin Kansalaistorilla. Lämpimästi tervetuloa kanssamme marssille tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta.

Ilmoittaudu mukaan kokoomuslaisten Pride-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1937874016494234/

Lisätiedot:
Marianna Kupias, 044 239 9029, [email protected]

Edellinen artikkeli
Kokoomusopiskelijat: Ilman vahvaa tiedeyhteisöä ja korkeaa osaamista maailmalla ei ole toivoa
Seuraava artikkeli
Kokoomusopiskelijoiden Kesäseminaari 2017 Haikon kartanossa