Kokoomusopiskelijat hakee pääsihteeriä

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry hakee nyt palvelukseensa

PÄÄSIHTEERIÄ

määräaikaisesti ajalle 1.2.2012-31.01.2014

Toimenkuvaan kuuluu Kokoomusopiskelijoiden taloushallinnosta vastaaminen, järjestöllisen toiminnan ja viestinnän suunnitteleminen ja kehittäminen sekä koulutus- ja seminaaritoiminnan toteuttaminen. Pääsihteerin tehtävänä on toimeenpanna liittohallituksen päätökset ja sen edustajan määräämät tehtävät.

Edellytämme hakijalta kokoomuslaista arvomaailmaa, korkeakouluopintoja, korkeakoulujärjestelmän ja kokoomusyhteisön sekä opiskelijajärjestöjen tuntemusta, kielitaitoa, yhteistyö- ja organisointikykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Sosiaalisuus, valmius taloussuunnitteluun ja -hallintoon, osaaminen tieto- ja viestintätekniikoista sekä matkustusvalmius ja mahdollisuus viikonloppuina tapahtuvaan työhön ovat edellytyksiä tehtävän hyvälle hoitamiselle.

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunnan liittohallitukselle osoitetut
hakemukset palkkatoivomuksineen on toimitettava sähköisesti pdf- tai rtf-formaatissa otsikolla ”Pääsihteerihakemus” osoitteeseen [email protected] tai Kokoomusopiskelijoiden keskustoimistoon osoitteeseen Kansakoulukuja 3 A 3. krs, 00100 Helsinki, kuoreen merkintä ”PÄÄSIHTEERIHAKEMUS”. Hakemus tulee jättää 28.11.2011 mennessä.

Haastatteluun kutsutuille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti viikolla 48. Haastattelut pidetään Helsingissä 9.12.2011 ja haastatteluun kutsuttujen henkilöiden matkustuskustannukset korvataan sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja:

varapuheenjohtaja Helen Fils
050-3459880/ [email protected]

varapuheenjohtaja Mikko Vieltojärvi
044-5345294/ [email protected]

Edellinen artikkeli
Ylioppilaskuntako hiekkalaatikko? Katso video!
Seuraava artikkeli
Kokoomus suurin puolue ylioppilaskunnissa!