Kokoomusopiskelijat tukee Anna-Kaisa Ikosta ja Karoliina Partasta kokoomuksen varapuheenjohtajiksi!

Kokoomusopiskelijat tukee Anna-Kaisa Ikosta ja Karoliina Partasta kokoomuksen varapuheenjohtajiksi.

Kansallisen Kokoomuksen puoluekokous järjestetään tulevana viikonloppuna 14.-16.6. Tampereella. Kokouksessa valitaan puolueen puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja puoluevaltuuston puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Kokoomusopiskelijat on päättänyt tukea varapuheenjohtajavaaleissa kunta- ja alueministeri Anna-Kaisa Ikosta ja kansanedustaja Karoliina Partasta.

Anna-Kaisa Ikonen on toiminut ansiokkaasti jo neljä vuotta kokoomuksen varapuheenjohtajana. Kokoomuksen vaalimenestys Ikosen aikana puhuu puolestaan. Ensi kevään kunta- ja aluevaaleja silmällä pitäen kuka olisikaan parempi henkilö puolueen johtoon kuin laajan kokemuksen kartuttanut kunta- ja alueministeri, entinen pormestari.

Karoliina Partanen on vankkumaton tasa-arvon puolustaja sekä työlainsäädännön osaaja. Partanen ymmärtää puolueen tulevaisuuden tarpeet ja uskaltaa tuoda omia ratkaisujaan esille. Partanen on juuri sitä, mitä Suomen johtava tulevaisuuspuolue tarvitsee.

Edellä mainittujen lisäksi varapuheenjohtajaksi pyrkivät Antti Häkkänen, Jarno Limnéll ja Sari Multala. Tästä ehdokasjoukosta Kansallinen Kokoomus saa varmasti erinomaisen kolmikon puheenjohtajan tueksi.

“Upeaa nähdä, että näin monet osaavat ja pätevät henkilöt ovat käytettävissä Suomen tulevaisuusmyönteisimmän puolueen palvelukseen. Myös haastavassa maailmantilassa meidän täytyy uskaltaa tehdä uudistavaa politiikkaa. Me pystymme tähän, kun puolueen johdossa on monipuolista toisiaan täydentävää osaamista”, toteaa Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Henriina Rantala

Lisätietoja:

Henriina Rantala, Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja

0443501507

[email protected]

Edellinen artikkeli
Hae Kokoomusopiskelijoiden projektisuunnittelijaksi!
Seuraava artikkeli
Ei ammuta itseämme jalkaan – maanpuolustuksessa tai puoluedemokratiassa