Kokoomusopiskelijoiden pääsihteeriksi Jenni Vartiainen

Tiedote 3.6.2016

Julkaisuvapaa – heti

Jenni Vartiainen
Jenni Vartiainen

Kokoomusopiskelijoiden liittohallitus on valinnut 3.6.2016 liiton uudeksi pääsihteeriksi 28-vuotiaan Jenni Vartiaisen. Vartiainen aloittaa tehtävässään 1.8.2016. Tampereella opintojaan viimeistelevä Vartiainen on aikaisemmin toiminut muun muassa Pirkanmaan Kokoomus ry:n järjestösihteerinä sekä kansanedustajan avustajana. Hän on myös ollut Kokoomusopiskelijoiden liittohallituksen jäsen vuonna 2013.

”Jenni on Kokoomuksen pitkän linjan toimija, ja hänellä on vahva järjestökentän tuntemus. Jatkamme yhdessä Kokoomuksen toiminnan kasvattamista korkeakoulukentällä entistä vahvemmaksi”, Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Marianna Kupias toteaa.

”Odotan innolla alkavia töitä unelmatyössäni Kokoomusopiskelijoiden pääsihteerinä. Liitolla on tärkeä rooli Kokoomuksen koulutus- ja sivistyspolitiikassa ja odotankin mielenkiinnolla tulevia haasteita”, Vartiainen sanoo.

Uuden pääsihteerin osaamisen ja aiemman kokemuksen avulla Kokoomusopiskelijoita lähdetään viemään kohti uusia osallistamisen ja vaikuttamisen muotoja. Pääsihteeri vastaa Kokoomusopiskelijoiden taloudenpidosta ja suunnittelusta, järjestön toiminnasta sekä viestinnästä ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Liiton nykyinen pääsihteeri Maija Kangasniemi siirtyy Kokoomusnaisten pääsihteeriksi 6.6.2016 alkaen.

Lisätietoja:

Jenni Vartiainen, 044 032 0789 ([email protected])

Marianna Kupias, 044 239 90 29 ([email protected])

Edellinen artikkeli
Korpilampi -seminaari 2016
Seuraava artikkeli
Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Marianna Kupiaksen tervehdys puoluekokoukselle