Kokoomusopiskelijoiden virkaatekeväksi puheenjohtajaksi Niina Hämäläinen

Kokoomusopiskelijoiden virkaatekeväksi puheenjohtajaksi Niina Hämäläinen

Kokoomusopiskelijoiden johdossa tapahtuu muutoksia: Istuvan puheenjohtajan Jeremias Nurmelan siirtyessä töihin Helsingin Kokoomuksen poliittiseksi suunnittelijaksi nousee liiton virkaatekeväksi puheenjohtajaksi 9.8.2021 alkaen liiton varapuheenjohtaja Niina Hämäläinen.

Väistyvä puheenjohtaja Jeremias Nurmela kiittää kokoomusopiskelijoiden jäseniä, koko liittoa ja sen kanssa yhteistyötä tehneitä tahoja upeista vuosista.

“Aika Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtajana on ollut minulle aivan mielettömän antoisaa. On vaikea pukea sanoiksi miten kiitollinen olen ollut tästä mahdollisuudesta. On ollut suuri kunnia toimia näin upean liiton ja jäsenistön puheenjohtajana. Nyt kun minulla puhaltavat uudet tuulet, on hienoa nähdä, että liitto jatkaa hyvissä käsissä ja pysyy vahvana vaikuttajana korkeakoulukentällä. Minulla on vahva luotto siihen, että Niina ja liittohallitus menestyvät syksyllä.”, kommentoi Nurmela.

Hämäläinen opiskelee hallintotieteitä Tampereen yliopistossa ja siirtyy virkaatekeväksi puheenjohtajaksi eduskunnasta pian Tampereen pormestariksi siirtyvän kansanedustaja Anna-Kaisa Ikosen avustajan tehtävästä.

“Uusi tehtävä liiton virkaatekevänä puheenjohtajana on merkityksellinen vaikuttamisen paikka, joka antaa mahdollisuuden omistautua täysillä rakkaan liiton kehittämiseen. Jo puolitoista vuotta korona on varjostanut niin opiskelijoiden arkea kuin meidän toimintaamme opiskelijaliittona ja kulunutta aikaa voi siltä osin kuvata vähintäänkin haasteelliseksi. Näiden Tuhatkunnassa viettämieni vuosien jälkeen en voisi olla valmiimpi tähän tehtävään ja tiedän, että upean jäsenistömme ja osaavan liittohallituksen kanssa pystymme mihin vain“, kommentoi Hämäläinen.

Kokoomusopiskelijat valitsee uuden puheenjohtajiston vuosille 2022-2023 seuraavassa liittokokouksessa tämän vuoden marraskuussa.

Lisätietoja:

Niina Hämäläinen, vt. puheenjohtaja 9.8. alkaen
044 3028294
[email protected]

Edellinen artikkeli
Kesäseminaari 2021
Seuraava artikkeli
Hallitus, antakaa nuorille mahdollisuus onnellisuuteen