Salla Kuva Kokoomusopiskelijoiden uudeksi viestintäkoordinaattoriksi

Tiedote 4.3.2019 heti vapaa julkaistavaksi

Salla Kuva aloittaa Kokoomusopiskelijoiden viestintäkoordinaattorina

Kokoomusopiskelijoiden uudeksi viestintäkoordinaattoriksi on valittu Salla Kuva, 21. Kuva opiskelee Helsingin yliopistossa kasvatustieteitä toista vuotta. Häneltä löytyy aiempaa järjestökokemusta muun muassa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajistosta ja Kasvatustieteellisen tiedekunnan tiedekuntajärjestön hallituksesta. Kuva on harrastanut pitkään muun muassa valokuvausta.

’’Olen todella innoissani tästä uudesta työtehtävästä! Viestintäkoordinaattorin tehtävä on minulle aivan täydellinen, koska siinä yhdistyy kaksi suurinta intohimoani, viestintä ja politiikka. Odotan erityisen innolla kevään vaaleja ja niiden parissa työskentelyä. Viestintäkoordinaattorina haluan kehittää liiton viestintää yhä raikkaammaksi ja tehokkaammaksi, jotta se tavoittaisi mahdollisimman monia.’’

Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Janika Takatalo toivottaa Kuvan lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöön.

“On hienoa saada Sallan kaltainen visuaalisesti lahjakas ihminen nostamaan Kokoomusopiskelijoiden viestinnän tasoa vielä korkeammalle. Uskon, että yhteistyöstä tulee antoisa kaikille osapuolille ja saamme innostettua nuoria äänestämisen ja politiikan pariin entistä kattavammin”, sanoo liiton puheenjohtaja Takatalo.

Lisätietoja:
Janika Takatalo
puheenjohtaja
Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta
+358 4409820465
janika.takatalo(at)kokoomusopiskelijat.fi

Salla Kuva
Viestintäkoordinaattori
Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta
+358 407431312
salla.kuva(at)kokoomusopiskelijat.fi

 

Edellinen artikkeli
Toisen asteen tasa-arvo ratkaistaan uusilla keinoilla
Seuraava artikkeli
Janika Takatalo eduskuntaan