Kokoomusopiskelijat hakee projektikoordinaattoria syksylle 2019

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry hakee osa-aikaista projektityöntekijää edustajistovaalien koordinoijaksi syksylle 2019. Projektityöntekijän tehtävänä on koordinoida ja tukea liiton viestintää ja paikallistoimintaa. Timanttinen tekijä on innostunut tapaamaan uusia ihmisiä, osaa viestiä eikä pelkää matkustamista! Kokemus kampanjatyöstä katsotaan eduksi.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu:

Viestintä sosiaalisessa mediassa

Paikallistoimijoiden tukeminen ehdokashankinnassa ja kampanjoinnissa

Lyhyiden tekstien tuottaminen

Tapahtumien järjestelyissä avustavat tehtävät

Työstä maksetaan palkkaa 800 e/kk ja lisäksi tulee puhelin- ja lounasetu. Työaika on keskimäärin 20 tuntia/viikko. Työhön voi kuulua ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhde alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan, on määräaikainen ja kestää kolme kuukautta. Tarjoamme sinulle sopivasti vapautta ja haastetta toteuttaa omaa visiota onnistuneesta vaalikampanjasta. Moni on edennyt meiltä eteenpäin muihin politiikan alan töihin, esimerkiksi avustajaksi eduskuntaan. 

Kokoomusopiskelijoiden keskustoimisto sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta työpiste voidaan myös sopia erikseen toiveiden mukaisesti.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 4.8. mennessä osoitteeseen petra.pieska(at)kokoomusopiskelijat.fi. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti Kokoomusopiskelijoiden keskustoimistolla 6.-7.8.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Janika Takatalo (p.0449820465) 15.-17.7. välisenä aikana.

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry on suomalainen poliittinen opiskelijajärjestö. Tuhatkunta on Kansallisen Kokoomuksen jäsenliitto, johon kuuluu lukuisia pienempiä alayhdistyksiä lähes kaikista Suomen korkeakouluista.

Edellinen artikkeli
Konsta Nupponen: Sydämen sivistyksen koulumaailma
Seuraava artikkeli
Hallitus, miksi rikotte lupauksenne opiskelijoille?