Tule meille töihin!

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry hakee osa-aikaista vaalisuunnittelijaa edustajistovaalien koordinoijaksi syksylle 2020. Vaalisuunnittelijan tehtävänä on toteuttaa ja tukea liiton viestintää ja paikallistoimintaa erityisesti edustajistovaaleissa. Timanttinen tekijä on innostunut tapaamaan uusia ihmisiä, osaa viestiä eikä pelkää matkustamista! Kokemus kampanjatyöstä katsotaan eduksi.

Vaalisuunnittelijan tehtäviin kuuluu mm.:
– Viestintä sosiaalisessa mediassa
– Paikallistoimijoiden tukeminen ehdokashankinnassa ja kampanjoinnissa
– Lyhyiden tekstien tuottaminen
– Tapahtumien järjestelyissä avustavat tehtävät

Työstä maksetaan palkkaa 800 e/kk ja lisäksi tulee puhelin- ja lounasetu. Työaika on keskimäärin 20 tuntia/viikko. Työhön voi kuulua ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhde alkaa 10.8. tai sopimuksen mukaan, on määräaikainen ja kestää 30.11. asti. Tarjoamme sinulle sopivasti vapautta ja haastetta toteuttaa omaa visiota onnistuneesta vaalikampanjasta. Moni on edennyt meiltä eteenpäin muihin politiikan alan töihin, esimerkiksi avustajaksi eduskuntaan. 

Kokoomusopiskelijoiden keskustoimisto sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta työpiste voidaan myös sopia erikseen toiveiden mukaisesti.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 12.7. mennessä osoitteeseen petra.pieska(at)kokoomusopiskelijat.fi. Hakijoille ilmoitetaan haastatteluun pääsystä 13.7, jolloin toimitetaan myös pieni ennakkotehtävä. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti Kokoomusopiskelijoiden keskustoimistolla 15.-16.7.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Jeremias Nurmela (0442907595) arkipäivisin välillä 10:00-13:00.

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry on suomalainen poliittinen opiskelijajärjestö. Tuhatkunta on Kansallisen Kokoomuksen jäsenliitto, johon kuuluu lukuisia pienempiä alayhdistyksiä lähes kaikista Suomen korkeakouluista.

Edellinen artikkeli
Kokoomusopiskelijoiden Talvikorkeakoulu 28.-29.3. Turussa
Seuraava artikkeli
Perustuslakivaliokunnan lausunnot eivät ole mielipidekysymyksiä