Elsa Jokinen Kokoomusopiskelijoiden vaalisuunnittelijaksi

Elsa Jokinen Kokoomusopiskelijoiden vaalisuunnittelijaksi

Kokoomusopiskelijoiden uudeksi vaalisuunnittelijaksi on valittu Elsa Jokinen, 20. Jokinen opiskelee Helsingin yliopistossa politiikkaa ja viestintää.

Elsa kommentoi valintaansa seuraavasti: ”Iso kiitos Kokoomusopiskelijoiden liittohallitukselle luottamuksesta. Syksyn edustajistovaalien vaalisuunnittelijana tuen Kokoomusopiskelijoiden yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen ehdokkaita. Teen työtä sen eteen, että tulevan syksyn jälkeen korkeakoulukenttä näyttäisi entistä edistyksellisemmältä ja kokoomuslaisemmalta!

Toivon, että onnistun työni kautta innostamaan erityisesti uusia tekijöitä korkeakoulupolitiikkaan mukaan. Opiskelijaelämään vaikuttaminen on jokaisen opiskelijan asia, eikä edustajistoon valinta edellytä sen suurempaa ennakkotietoa tai kokemusta. Voimme kaikki yhdessä vaikuttaa muun muassa siihen, että työn ja opiskelun yhdistäminen olisi helpompaa ja mielenterveysongelmiin saadaan nopeasti apua.

Minuun saa olla rohkeasti yhteydessä niin sosiaalisessa mediassa, puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Hyvää syksyä kaikille, toivottavasti tavataan myös livenä!”

Kokoomusopiskelijoiden vt. puheenjohtaja Niina Hämäläinen kommentoi valintaa seuraavasti: ”On mahtava saada Elsa mukaan Kokoomusopiskelijoiden tiimiin tänä syksynä! Edessä on koronapandemien jäljiltä iso työ erityisesti uusien ja etänä opiskelevien opiskelijoiden tavoittamiseksi, mutta teemme liittona kaikkemme, jotta yhä useampi korkeakouluopiskelija löytäisi tiensä opiskelijapolitiikkaan. Etenkin näinä aikoina korkeakoulukentällä on huutava tarve kokoomuslaisten opiskelijoiden edistysmielisyydelle ja ratkaisukeskeisyydelle.”

Lisätietoja:

Niina Hämäläinen, puheenjohtaja
niina.hamalainen(a)kokoomusopiskelijat.fi

Elsa Jokinen, vaalisuunnittelija
elsa.jokinen(a)kokoomusopiskelijat.fi

Edellinen artikkeli
Hallitus, antakaa nuorille mahdollisuus onnellisuuteen
Seuraava artikkeli
Nyt riittää