Hae Kokoomusopiskelijoiden vaalisuunnittelijaksi!

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry hakee osa-aikaista vaalisuunnittelijaa syksyn 2021 korkeakoulujen edustajistovaalien koordinoijaksi. Vaalisuunnittelijan tehtävänä on toteuttaa ja tukea liiton viestintää ja paikallistoimintaa erityisesti edustajistovaaleissa. Timanttinen tekijä on innostunut tapaamaan uusia ihmisiä, osaa viestiä eikä pelkää matkustamista! Kokemus kampanjatyöstä katsotaan eduksi.

Vaalisuunnittelijan tehtäviin kuuluu mm.:

  • Viestintä sosiaalisessa mediassa
  • Paikallistoimijoiden tukeminen ehdokashankinnassa ja kampanjoinnissa
  • Lyhyiden tekstien tuottaminen
  • Tapahtumien järjestelyissä avustavat tehtävät

Työstä maksetaan palkkaa 1000 e/kk ja lisäksi tulee puhelin- ja lounasetu. Työaika on keskimäärin 25 tuntia/viikko. Työhön voi kuulua ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhde alkaa 9.8. tai sopimuksen mukaan, on määräaikainen ja kestää 9.11. asti. Työhön kuuluu matkustamista. Tarjoamme sinulle sopivasti vapautta ja haastetta toteuttaa omaa visiota onnistuneesta vaalikampanjasta. Moni on edennyt meiltä eteenpäin muihin politiikan alan töihin, esimerkiksi avustajaksi eduskuntaan.

Kokoomusopiskelijoiden keskustoimisto sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta työpiste voidaan myös sopia erikseen toiveiden mukaisesti.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 16.7. mennessä osoitteeseen joonas.pulliainen(at)kokoomusopiskelijat.fi. Hakijoille ilmoitetaan haastatteluun pääsystä 17.7, jolloin toimitetaan myös pieni ennakkotehtävä. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti Kokoomusopiskelijoiden keskustoimistolla 21.-22.7.2021, myös etähaastattelusta voidaan tarvittaessa sopia. Päätös rekrytoinnista pyritään tekemään 24.7.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Joonas Pulliainen (0400195093) arkipäivisin välillä 10:00-13:00.

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry on suomalainen poliittinen opiskelijajärjestö. Tuhatkunta on Kansallisen Kokoomuksen jäsenliitto, johon kuuluu lukuisia pienempiä alayhdistyksiä lähes kaikista Suomen korkeakouluista.

Edellinen artikkeli
Opintolainahyvitys harvaan asutuille alueille on susi syntyessään
Seuraava artikkeli
Venäjän kanssa ei tule normalisoida yhtään mitään