Huutakaa vain, täältä tullaan – Kokoomus voittoon edustajistovaaleisssa!

Huutakaa vain - täältä tullaan! Kokoomus voittoon edustajistovaaleissa

Ylioppilaskuntien edustajistovaalit ovat päättyneet ja Kokoomus on saapunut maaliin vaalivoittajana. Ehdokasasetteluun lähdettiin historiallisissa tunnelmissa, eikä syksyn tapahtuneet jättäneet ketään kylmäksi.

“Oloni on aivan uskomaton! Lähdimme vaalien ehdokasasetteluun tilanteesta, jossa korkeakoulut ympäri Suomen olivat vallattu ja opiskelijat olivat asettuneet barrikadeille. Huolimatta solvauksista ja syytöksistä, meidän joukkueemme onnistui pitämään pintansa ja kasvattamaan ehdokasmääräänsä. Vaalitulos on meille historiallinen vaalivoitto ja olen ylpeä koko joukkueesta. Tämä kertoo siitä, että kokoomuslaiselle politiikalle on runsaasti kysyntää”, summaa Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Nea Nättinen.

Edustajistovaalit käytiin kaikissa muissa paitsi HYY:n ja TREY:n ylioppilaskunnissa. Vaalit käytiin tänään 8.11.

“Vaalitulos on samalla näyttö siitä, että opiskelijat kaipaavat ennen kaikkea vapautta. Kokoomuksen vaalitavoitteena oli poistaa ylioppilaskuntien pakkojäsenyys, monipuolistaa opiskelutapoja ja mahdollistaa omannäköinen opiskelijuus. Petteri Orpon hallituksen tavoitteena on poistaa ylioppilaskuntien pakkojäsenyys. Petteri, opiskelijat ovat äänestäneet, sait vihreää valoa. Anna mennä vaan!”, kannustaa Kokoomusopiskelijoiden varapuheenjohtaja Mikko Kanervo.

 

Lisätietoja:

Nea Nättinen, Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja

puh. 0409688001

[email protected]Edellinen artikkeli
Vasemmisto-oppositio on ymmärtänyt nuorten huolen väärin
Seuraava artikkeli
Raskaussyrjintä historiaan – työntekijän raskauskulut valtion maksettavaksi