Kokoomusopiskelijat hakee pääsihteeriä

Haluatko valtakunnallisen politiikan näköalapaikalle? Oletko ahkera, oma-aloitteinen, luova, hallitset moninaiset projektit ja saat sinulle annetut tehtävät hoidettua jo ennen määräaikaa? Tässä sinulle työ, jossa pääset toteuttamaan itseäsi uudistuvassa, vastuullisessa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry hakee nyt palvelukseensa

PÄÄSIHTEERIÄ

määräaikaisesti ajalle 1.10.2014-31.07.2016

Toimenkuvaan kuuluu Kokoomusopiskelijoiden taloushallinnosta vastaaminen, järjestöllisen toiminnan ja viestinnän suunnitteleminen, kehittäminen ja toteuttaminen, jäsenjärjestö- ja sidosryhmäyhteistyö sekä koulutus- ja seminaaritoiminnan toteuttaminen. Pääsihteerin tehtävänä on toimeenpanna liittohallituksen päätökset ja sen edustajan määräämät tehtävät.

Edellytämme hakijalta kokoomuslaista arvomaailmaa, korkeakouluopintoja, korkeakoulujärjestelmän ja kokoomusyhteisön sekä opiskelijajärjestöjen tuntemusta, kielitaitoa, yhteistyö- ja organisointikykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Sosiaalisuus, osaaminen taloussuunnittelussa ja -hallinnossa, osaaminen tieto- ja viestintätekniikoista sekä matkustusvalmius ja mahdollisuus viikonloppuina tapahtuvaan työhön ovat edellytyksiä tehtävän hyvälle hoitamiselle. Eduksi katsotaan poliittisen järjestelmän, suomalaisen kansalaisyhteiskunnan ja kansainvälisen opiskelijaliikkeen tunteminen sekä aiempi kokemus opiskelija- tai nuorisojärjestöissä.

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunnan liittohallitukselle osoitetut hakemukset palkkatoivomuksineen on toimitettava sähköisesti pdf- tai rtf-formaatissa otsikolla ”Pääsihteerihakemus” osoitteeseen [email protected] tai Kokoomusopiskelijoiden keskustoimistoon osoitteeseen Kansakoulukuja 3 A 3. krs, 00100 Helsinki, kuoreen merkintä ”PÄÄSIHTEERIHAKEMUS”. Liitä hakemuksen mukana myös ansioluettelosi.  Hakemuksen tulee olla perillä 1.9.2014 klo 8.00 mennessä.

Haastatteluun kutsutuille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti 3.9.2014. Haastattelut pidetään Helsingissä 5.9.2014.

 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Daniel Lahti, 044 7760 773 ([email protected])

Edellinen artikkeli
Kokoomusopiskelijat: Rinne hakee budjettiesityksessään pikavoittoja tulevien sukupolvien kustannuksella
Seuraava artikkeli
Poliittiset nuoriso- ja opiskelijajärjestöt: Opiskelijaterveydenhuollon suurleikkaus on estettävä!