Kokoomusopiskelijat hakee työryhmäpuheenjohtajia ja työryhmäjäseniä toimikaudelle 2014

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ja sen hallitus on päättänyt kokouksessaan 2/2014 avata haun puheenjohtajista Kokoomusopiskelijoiden sisäisiin työryhmiin. Hallitus on päättänyt kokouksessaan, että Kokoomusopiskelijoiden työryhmissä vuonna 2014 kaksi puheenjohtajaa, toinen liittohallituksesta ja toinen hakuprosessin kautta jäsenyhdistyksistä. Lisäksi työryhmiin voi ilmoittautua jäseneksi kuka tahansa Kokoomusopiskelijoiden jäsen. Työryhmät kokoontuvat Kokoomusopiskelijoiden tapahtumien yhteydessä ja niiden välillä sähköisesti.

 

Haussa ovat seuraavien työryhmien puheenjohtaja:

 

  1. Järjestötyöryhmä

 

  1. Aatetyöryhmä

 

Työryhmien kuvaukset:

 

Järjestötyöryhmä: Työryhmä arvioi liiton palvelu- ja tiedotustoimintaa sekä laatii esityksiä toiminnan kehittämiseksi jäsenyhdistysten näkökulmasta. Vuoden 2014 erityisenä huomionkohteena kokoomusopiskelijoiden viestintästrategian luominen sekä suuntaviivojen luonti uudelle visuaaliselle ilmeelle.

 

Aatetyöryhmä: Tuhatkunnan sisäisen aatteellisen työn kehittäminen ja vaikuttavuuden lisääminen paikallisesta näkökulmasta. Vuoden 2014 erityisenä huomionkohteena kokoomusopiskelijoiden tavoiteohjelman rakenteen uudelleensuunnittelu ja ohjelman laatiminen, sekä kattokampanjan poliittisen sanoman valmistelu.

                                                                        

 

Työryhmät päättävät itse omasta kokoontumisaikataulustaan ja –tavastaan tapahtumien välillä. Puheenjohtajat raportoivat työryhmätoiminnasta hallitukselle säännöllisin väliajoin.

Vapaamuotoiset puheenjohtajahakemukset tulee lähettää pääsihteerille osoitteeseen [email protected] 14.2.2014 mennessä. Laita otsikkokenttään viesti ”Puheenjohtajahakemus / (Haluamasi työryhmä)”

Edellinen artikkeli
Kokoomusopiskelijoiden yhdistyspäivät 25.-26.1.2013 Helsingissä
Seuraava artikkeli
Oletko kiinnostunut Talvikorkeakoulun järjestämisestä 29.-30.3.2014? Haku on auki nyt!