Kokoomusopiskelijat hakevat viestintäkoordinaattoria!

Haemme timanttista tekijää osaksi työyhteisöämme keväälle 2019. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen aikavälillä 1.3.-31.5.2019. Työsuhdetta voi olla mahdollista jatkaa tätäkin pidempään. Työaika on keskimäärin 20h/vko ja palkka 800€/kk, minkä lisäksi tulee lounasetu. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Viestintäkoordinaattorina tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa liiton viestintää sekä tukea liiton vaali- ja vaikuttamistyötä niin valtakunnallisesti kuin paikallisyhdistysten apuna. Lisäksi tehtävään voi kuulua muita yhdessä sovittavia toimisto- ja työtehtäviä. Toivomme hakijalta hyviä viestintävalmiuksia, sosiaalisia taitoja sekä innostuneisuutta poliittiseen vaikuttamis- ja kampanjatyöhön. Lisäksi arvostamme, jos sinulta löytyy aiempaa järjestötaustaa sekä kokoomuslaiset arvot. Kuvankäsittelyohjelmien sekä videoeditoinnin osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työ suoritetaan pääsääntöisesti Kokoomusopiskelijoiden keskustoimistolla Helsingin Kampissa ja siihen voi kuulua ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista. Tarjoamme sinulle nuorekkaan, joustavan ja kiinnostavan työympäristön. Moni on edennyt kauttamme politiikan alan töihin esimerkiksi puolueelle ja eduskuntaan. Saat meillä takuulla paljon vastuuta, verkostoja ja oppimiskokemuksia.

Kiinnostuitko?

Lähetä perinteinen tai videomuotoinen hakemuksesi ja cv:si soveltuvin osin 16.2.2019 mennessä osoitteeseen [email protected]. Kerro hakemuksessasi ainakin miksi haluaisit meille viestintäkoordinaattoriksi, mitä kokemusta ja visioita sinulla on viestintään liittyen ja mitä muita taitoja toisit mukanasi työyhteisöömme.

Haastattelut tehtävään pidetään lähtökohtaisesti 20.-21.2.2019 Kokoomusopiskelijoiden keskustoimistolla Helsingissä, Kansakoulukuja 3 A, 3 krs.

Lisätiedot: pääsihteeri Petra Pieskä, [email protected]

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry on suomalainen poliittinen opiskelijajärjestö. Kokoomusopiskelijat on Kansallisen Kokoomuksen jäsenliitto, johon kuuluu lukuisia pienempiä paikallisyhdistyksiä lähes kaikista Suomen korkeakouluista.

 

Edellinen artikkeli
Kokoomusopiskelijat: Tulorajojen nosto pohjoismaiselle tasolle ja opintotuesta opintotili
Seuraava artikkeli
Opiskelijoiden toimeentuloselvitys julki: ongelmia nousi esille, mutta pääosin opiskelijoilla menee hyvin!