Kokoomusopiskelijat esittävät Konstantin Kouzmitcheviä Suomen ylioppilaskuntien liiton liittohallitukseen

 

Kokoomusopiskelijat esittävät Konstantin Kouzmitcheviä Suomen ylioppilaskuntien liiton liittohallitukseen

Konstantin Kouzmitchev on kolmannen vuoden tuotantotalouden opiskelija Aalto-yliopistossa. Kouzmitchevilla on laaja osaaminen kansainvälisellä sektorilla, jossa hän on toiminut useissa luottamustehtävissä ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa. Hän työskentelee tällä hetkellä sijoitusmanagerina Wave Ventures -yhtiössä.

”Haluan lisää maailmaa Suomeen ja lisää Suomea maailmalle. Maahanmuuttajaperheen lapsena minulla on vahva näkemys ja palo ajaa kansainvälisten opiskelijoiden asiaa niin Suomessa kuin Euroopan tasolla. Yliopisto-opiskelijoiden taustat ovat moninaiset eikä voida puhua homogeenisestä joukosta. Tasa-arvo ei ole valmis eikä ennakkoluuloille saa antaa enää tilaa korkeakoulutuksessamme tai työmarkkinoilla. Minun Suomeni on kansainvälinen ja sen eteen haluan työskennellä SYL:ssa.”

Kouzmitchev tuo Suomen ylioppilaskuntien liittoon osaamista niin yritysmaailmasta kuin järjestövaikuttamisesta. Hän puhuu viittä kieltä ja on kokenut toimija kansainvälisissä ympäristöissä Euroopassa.

“Kansainvälinen edunvalvonta tarvitsee kansainvälisiä ihmisiä. Konstasta ylioppilasliike saa joukkoonsa monipuolista osaamista eri sektoreilta. Olemme iloisia näin osaavan ehdokkaan mukaan saamisesta”, kommentoi Kokoomusopiskelijoiden liittohallituksen jäsen Roope Tukia.

Suomen ylioppilaskuntien liiton liittohallitus valitaan SYL:n liittokokouksessa 12.11.-13.11.

Lisätietoja:

Konstantin Kouzmitchev
[email protected]
+358 50 4039529

Roope Tukia
[email protected]
045 135 4314

 

Edellinen artikkeli
Liittokokous LIV – 21.-22.11.2020 Tampereella
Seuraava artikkeli
Konstantin Kouzmitchev Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen!