Nea Nättinen: En hae jatkokautta Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtajana

Elämä on syklistä. Kun jotakin päättyy, jotakin uutta alkaa. Pian on aika tehdä tilaa uudelle.

En hae jatkokautta Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtajana.

“Tuu meidän kanssa yhteiskuvaan ja laitetaan samalla sulle jäsenhakemus vetämään”. Vuosi oli 2019, kun ensimmäistä kertaa eksyin keskelle Kokoomuksen eurovaalivalvojaisia. Niistä skumpan jälkeisistä selfieistä alkoi sellainen tarina, jota en itseni kohdalle osannut koskaan edes kuvitella. 

Puolitoista vuotta olen elänyt ja hengittänyt opiskelijapolitiikkaa. Hysteerisiä naurukohtauksia, pitkiä kampanjaöitä, jäätyneitä varpaita, turhautuneita itkuja, unettomia öitä, lukemattomia rakkoja ja päiväunia junassa. Uuden oppimista, vahvaa vaikuttamista, puheiden kirjottamista, sallittuja erehdyksiä, paljon kasvua ja suuria voittoja. Ennen kaikkea tuhatkuntalaisten arvojen puolustamista, tinkimätöntä vaikuttamistyötä ja rakkaita ystäviä. Tätä kaikkea on viimeiset puolitoista vuotta on ollut täynnä. Tuhatkunta on kasvattanut minua, ja minä liittoa. Puheenjohtajana toimiminen on ollut elämäni opettavaisin matka.

Tämä liitto on antanut minulle enemmän, kuin koskaan olisin voinut kuvitellakaan. Vaalikenttien satunnaisista tutuista ja tapahtumien huonekavereista on vuosien saatossa muovautunut mitä läheisempiä ihmissuhteita. En olisi voinut toivoa parempaa kasvupaikkaa, kun kokoomusopiskelijat. Kiitos jokaiselle matkassa olleille. Ilman näin uskomattoman vahvaa tukiverkkoa ympärilläni, olisi vuodet olleet varmasti kivisempiä. Se onkin Kokoomusopiskelijoissa parasta, koskaan ei tarvitse olla yksin. Epävarmuuden hetkellä on aina joku, kehen tukeutua.

Tuhatkunta on aina ollut ja tulee aina olemaan puolueen ykköskirittäjä, sekä rationaalinen toimija, joka uskaltaa pitää ääntä. Kuka seuraajani tuleekaan olemaan, toivon häneltä rohkeutta ja päättäväisyyttä tämän kunniakkaan tehtävän äärellä. Rakenna liitosta omanlaisesi, opi erehdyksistä ja nauti matkasta. Se tulee olemaan elämäsi paras. 

Vuodet liiton puheenjohtajana ovat olleet unohtumattomat. Vuoden vaihteessa minulla on suuri kunnia astua mukaan upeaan alumniriviin. Kerran tuhatkuntalainen, aina tuhatkuntalainen.

Ihanaa kesää kaikille ja halataan kun tavataan!

 

Nea Nättinen, Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja

puh. 0409688001

[email protected]

Edellinen artikkeli
Kokoomuksenkin täytyy oppia sietämään merivettä – arvot eivät saa olla näin halvalla myynnissä
Seuraava artikkeli
Kokoomusopiskelijat tukevat täysimääräisesti Alexander Stubbia Kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi