Olisitko sinä meidän uusi pääsihteeri?

Olisitko sinä meidän uusi pääsihteeri?

Kokoomusopiskelijat hakee palvelukseensa pääsihteeriä määräaikaisesti ajalle 20.4.2021-28.4.2023 (tai sopimuksen mukaan).

Oletko aina halunnut päästä näkemään kuinka poliittiset päätökset syntyvät? Oletko hyväntuulinen ja tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa? Kaipaatko työympäristöä, jossa haasteita pääsee ratkaisemaan yhdessä innostuneen joukon kesken? Sykkiikö sydämesi opiskelijoiden elämän parantamiselle ja kokoomuslaisen aatteen edistämiselle? Jos vastasit näihin kyllä, voisit olla etsimämme henkilö!

Pääsihteeri on liiton organisaation sydän ja toimii puheenjohtajan työparina. Pääsihteerin työpöydällä on tapahtumatuotannon ja taloushallinnon lisäksi myös henkilöstöasioita sekä erilaisten rekisterien päivittämistä. Työhön kuuluu myös viestintää, kokoussihteeröintiä, vaalitoimintaa sekä tapaamisia sidosryhmien, kokoomuksen eri organisaatioiden sekä jäsenten kanssa. Pääsihteeri vastaa myös siitä, että toiminnassa saavutetaan liittohallituksen asettamat tavoitteet.

Edellytämme hakijalta: 

 • Kokoomuslaista arvomaailmaa
 • Korkeakoulututkintoa tai -opintoja
 • Taloustaitoja
 • Viestintäosaamista
 • Itsensä johtamisen taitoja
 • Halua kehittää Kokoomusopiskelijoiden toimintaa paremmaksi
 • Kykyä toimia innostavana ja kannustavana työyhteisön jäsenenä

Katsomme eduksi:

 • Johtamiskokemuksen
 • Tiedonhakutaidot
 • Järjestötoiminnan kokemuksen
 • Kokoomus-konsernin ja -toiminnan tuntemuksen
 • Korkeakoulupolitiikan tuntemuksen

Toimistomme koostuu puheenjohtajasta ja pääsihteeristä sekä yhdeksänhenkisestä liittohallituksesta. Syksyllä 2021 pääsihteeri toimii osa-aikaisen edustajistovaalisuunnittelijan esihenkilönä.

Tehtävästä maksetaan 2500 euron kuukausipalkkaa ja sen päälle tulevat vielä puhelin-, matka- ja lounasedut. Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry:n liittohallitukselle osoitetut hakemukset ja cv:t on toimitettava sähköisesti pdf-formaatissa otsikolla ”Pääsihteerihakemus” osoitteeseen [email protected]. Hakemus tulee jättää lauantaina 20.3.2021 keskipäivään klo 12.00 mennessä.

Haastattelut pidetään lähtökohtaisesti 24.3. ja haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan 21.3.2021 iltaan mennessä. Samalla hakijoille toimitetaan lyhyt ennakkotehtävä, jota käydään läpi haastattelussa. Liittohallitus tekee päätöksen valinnasta 27.3.

Lisätietoa antaa puheenjohtaja Jeremias Nurmela sähköpostitse: jeremias.nurmela(at)kokoomusopiskelijat.fi. Työpaikasta voi myös esittää kysymyksiä tällä lomakkeella. Lomakkeen kysymyksiin vastataan liiton sosiaalisessa mediassa 20.3. mennessä.

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry (Kokoomusopiskelijat) on valtakunnallinen puoluepoliittinen ja aatteellinen korkeakouluopiskelijoiden järjestö, joka tarjoaa jäsenilleen osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia sekä korkealaatuista koulutusta ja seminaaritoimintaa. Kokoomusopiskelijat on kansainvälinen, jatkuvasti kehittyvä ja uudistuva liitto, joka tarjoaa näköalapaikan valtakunnanpolitikkaan ja kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen.

Edellinen artikkeli
Pääsihteeri Petra Pieskän työsuhdetta jatkettu kuntavaaleihin asti
Seuraava artikkeli
Joonas Pulliainen Kokoomusopiskelijoiden uudeksi pääsihteeriksi