Hae Kokoomusopiskelijoiden projektisuunnittelijaksi!

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry hakee projektisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen syksyn 2022 korkeakoulujen edustajistovaalien vaalikampanjan toteuttamiseen. Tehtävä on täysipäiväinen. Projektisuunnittelijan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa edustajistovaalien kampanjointia ja ehdokashankintaa sekä avustaa liiton viestinnän tuottamisessa ja hallinnollisissa tehtävissä. Timanttinen tekijä on innostunut tapaamaan uusia ihmisiä, osaa viestiä eikä pelkää matkustamista! Kokemus kampanjatyöstä katsotaan eduksi.

Projektisuunnittelijan tehtäviin kuuluu mm.:

– Edustajistovaalikampanjan suunnittelu ja toteuttaminen
– Ehdokashankinta
– Viestintä sosiaalisessa mediassa
– Aktiivinen yhteistyö muun puolueyhteisön kanssa
– Paikallistason järjestötoiminnan tukeminen
– Lyhyiden tekstien tuottaminen
– Tapahtumien järjestelyissä avustavat tehtävät
– Hallinnollisissa tehtävissä avustaminen, mm. liittokokouksessa

Työstä maksetaan palkkaa 1800 euroa kuukaudessa ja lisäksi työsuhteeseen kuuluu puhelin- ja lounasetu. Työaika on keskimäärin 37,5 tuntia viikossa. Työhön voi kuulua ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhde alkaa 17.8. tai sopimuksen mukaan, on määräaikainen ja kestää 17.11. asti. Työhön kuuluu matkustamista. Tarjoamme sinulle sopivasti vapautta ja haastetta toteuttaa omaa visiota onnistuneesta vaalikampanjasta. Moni on edennyt meiltä eteenpäin muihin politiikan alan töihin, esimerkiksi avustajaksi eduskuntaan. Opiskelijajärjestönä olemme myös avoimia sovittamaan työskentelyn aikatauluja mahdollistamaan opiskelun työnteon ohella.

Kokoomusopiskelijoiden keskustoimisto sijaitsee Helsingin Töölössä. Projektisuunnittelija työskentelee lähtökohtaisesti keskustoimistolla, mutta myös etätyöskentelystä voidaan neuvotella palkkauksen yhteydessä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 20.7. mennessä osoitteeseen joonas.pulliainen(at)kokoomusopiskelijat.fi. Hakijoille ilmoitetaan haastatteluun pääsystä 21.7., jolloin toimitetaan myös ennakkotehtävä. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti Kokoomusopiskelijoiden keskustoimistolla 25.-26.7.2022, mutta myös etähaastattelusta voidaan tarvittaessa sopia. Päätös rekrytoinnista pyritään tekemään 29.7.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Joonas Pulliainen (0400195093) 6.–7. heinäkuuta välillä 10:00-13:00.

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry on suomalainen poliittinen opiskelijajärjestö. Tuhatkunta on Kansallisen Kokoomuksen jäsenliitto, johon kuuluu lukuisia paikallisyhdistyksiä lähes kaikista Suomen korkeakouluista.

Edellinen artikkeli
Mihin unohtuivat ammattikorkeakouluopiskelijat?
Seuraava artikkeli
Kokoomusopiskelijat: Me vaadimme translain uudistamista!