Kokoomusopiskelijat toivoo Petteri Orpolle jatkokautta

Kokoomusopiskelijat toivoo Petteri Orpolle jatkokautta

 
Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta toivoo Petteri Orpolle jatkoa Kokoomuksen puheenjohtajana. Kokoomusopiskelijoiden liittohallitus päätti tammikuun kokouksessaan asettua tukemaan puolueen nykyistä puheenjohtajaa ensi kesän puoluekokouksessa.
– Petteri on hoitanut tehtävää erinomaisesti. Kokoomukseen luotetaan ja meidät nähdään järkevinä yhteiskunnan uudistajina. Emme näe mitään syytä vaihtaa puheenjohtajaa, toteaa Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Janika Takatalo.
Kokoomus on pärjännyt Petteri Orpon kaudella hyvin vaaleissa ja onnistunut nostamaan kannatustaan. Hallitus on myös tehnyt kokoomuslaista politiikkaa saaden työllisyyden kasvamaan ja talouden kohenemaan. Kokoomus on lisäksi kirkastanut poliittista suuntaansa.
– Petterin johdolla on parannettu monen suomalaisen arkea. Turhia normeja on purettu esimerkiksi kauppojen aukiolojen osalta ja ihmisille on jäänyt enemmän rahaa käteen verouudistusten ja varhaiskasvatusmaksujen laskemisen myötä. Nämä ovat kaikki esimerkkejä tärkeistä uudistuksista, sanoo Takatalo.
Kokoomus tekee valinnan puolueen puheenjohtajasta kesäkuun puoluekokouksessa. Jokainen puoluekokousedustaja muodostaa kantansa itsenäisesti, mutta Kokoomusopiskelijoiden liittohallitus suosittelee jäsenilleen Petteri Orpon äänestämistä jatkokaudelle.
 
Lisätietoja:
Janika Takatalo
Puheenjohtaja
Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry
+358 44 982 04 65
[email protected]

 

Edellinen artikkeli
Liittohallitus vuodelle 2018 on järjestäytynyt
Seuraava artikkeli
Kokoomusopiskelijat: Ensimmäinen määräaikainen työsopimus voitava solmia ilman perusteltua syytä