Kesäseminaari 2022

Kesän elokuinen loppuhuipennus häämöttää jälleen edessä! Kokoomusopiskelijoiden kesäseminaari pidetään tänä vuonna merellisessä pääkaupungissamme Helsingissä Töölönlahden rannalla.

Tule mukaan kuulemaan alustuksia politiikan, yhteiskunnan ja talouden johtavilta asiantuntijoilta, käymään keskustelua maamme ja planeettamme tulevaisuudesta sekä tietenkin tapaamaan aateveljiä ja -siskoja ympäri Suomen.

Tämän vuoden aiheenamme on ”Kohti eduskuntavaaleja”. Tapahtumassa käymme läpi erilaisia näkökulmia ensi kevään vaaleihin, ja tietenkin sitä, miten Kokoomuksen tulisi vaaleihin lähteä. Viikonlopun aikana pääsemme kuulemaan paljon mielenkiintoista asiaa ja oppimaan sen, millä eväillä Kokoomus ottaa kärkipaikan eduskuntavaaleissa. Tätä et halua missata!

Tapahtuman hinta on 60 euroa, ja se sisältää kahden yön hotellimajoituksen sekä ruokailut. Liitolta on mahdollista hakea matkakorvausta halvimman opiskelija-alennuksen mukaisen julkisen kulkuliikenteen kustannuksien yli 15 euron ylittävästä osasta. Auton tai lentokoneen käytöstä sovittava erikseen etukäteen liiton pääsihteerin kanssa.

Lipunmyynti osoitteesta: https://kide.app/even…/26a15800-2a87-4ae7-9017-b49198d92427…

Tule mukaan, nähdään elokuussa!

Mitä? Kokoomusopiskelijoiden Kesäseminaari
Milloin? 26.–28. elokuuta 2022
Missä? Hotelli Scandic Park Helsinki, Mannerheimintie 46

Edellinen artikkeli
Kokoomusopiskelijoilta jyrkkä tyrmäys alueelliselle opintolainahyvitykselle
Seuraava artikkeli
Minni Takala Kokoomusopiskelijoiden projektisuunnittelijaksi