Kokoomusopiskelijat hakee projektisuunnittelijaa

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta hakee kokoaikaista projektisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen syksyn 2023 korkeakoulujen edustajistovaalien vaalikampanjan toteuttamiseen. Projektisuunnittelijan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa edustajistovaalien kampanjointia ja ehdokashankintaa sekä avustaa liiton viestinnän tuottamisessa ja hallinnollisissa tehtävissä. Hakemamme tekijä on innoissaan uusien ihmisten tapaamisesta ja valmis matkustamaan ympäri Suomea. Aiempi kokemus kampanjatyöstä katsotaan eduksi. Edellytämme hakijalta tuhatkuntalaista arvomaailmaa.

 

Projektisuunnittelijan tehtäviin kuuluu mm.:

– Edustajistovaalikampanjan suunnittelu ja toteuttaminen

– Ehdokashankinta

– Viestintä sosiaalisessa mediassa

– Aktiivinen yhteistyö muun puolueyhteisön kanssa

– Paikallistason järjestötoiminnan tukeminen

– Lyhyiden tekstien tuottaminen

– Tapahtumien järjestelyissä avustavat tehtävät

– Hallinnollisissa tehtävissä avustaminen, mm. liittokokouksessa

 

Työstä maksetaan palkkaa 1800 euroa kuukaudessa ja lisäksi työsuhteeseen kuuluu lounasetu. Työaika on keskimäärin 37,5 tuntia viikossa. Työhön voi kuulua ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhde on määräaikainen 14.8.2023 – 14.11.2023 (tai sopimuksen mukaan). Työhön kuuluu matkustamista.

Kokoomusopiskelijoiden keskustoimisto sijaitsee Helsingin Töölössä. Projektisuunnittelija työskentelee lähtökohtaisesti keskustoimistolla, mutta myös etätyöskentelystä voidaan neuvotella palkkauksen yhteydessä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 4.6. mennessä osoitteeseen toimisto(at)kokoomusopiskelijat.fi. Kutsut haastatteluihin lähetetään 6.6. Samalla hakijoille toimitetaan ennakkotehtävä, jota käydään läpi haastattelussa. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti Kokoomusopiskelijoiden keskustoimistolla 12.6.2023, mutta myös etähaastatteluista voidaan tarvittaessa sopia. Päätös valinnasta tehdään 16.6.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Tomas Kurenniemi (tomas.kurenniemi(at)kokoomusopiskelijat.fi, puh. +358 44 0611200)Edellinen artikkeli
Arvoyhteisömme kompastuskivi on riippuvuus autoritäärisiin valtioihin
Seuraava artikkeli
Onko ihmisoikeuksien puolustaminen ainoastaan harvojen oikeus?