Kokoomusopiskelijoiden pääsihteeriksi on valittu Turkka Sinisalo

Tiedote 11.10.2013
Julkaisuvapaa heti
 
Kokoomusopiskelijoiden pääsihteeriksi on valittu Turkka Sinisalo
TurkkaSinisalo
 
Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry:n uudeksi pääsihteeriksi on valittu 23-vuotias hallintotieteiden ylioppilas Turkka Sinisalo. Sinisalolla on laaja kokemus niin opiskelijajärjestökentältä kuin puolueen toiminnastakin. Hän toimii parhaillaan Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksessa. Puolueessa Sinisalo on ollut aktiivisena jo pitkään. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Vaasan Kampusporvareissa ja Varsinais-Suomen Kokoomusnuorissa.
Kokoomusopiskelijoiden pääsihteeri valittiin liittohallituksen kokouksessa 11.10.2013 ja hänen työsuhteensa alkaa 20.1.2014.
– Kokoomusopiskelijoilla on merkittävä rooli puolueessa ja vastuullinen asema osana kehittyvää puolueyhteisöä. Tulevaisuudessa Kokoomusopiskelijoiden tulee ottaa yhä laajempi politiikan kenttä haltuunsa ja tuottaa uusia, raikkaita avauksia suomalaiseen koulutus- ja sosiaalipoliittiseen keskusteluun, Sinisalo sanoo.
– Kokoomusopiskelijat saa pääsihteerikseen verkostoituneen ja kokeneen yhteiskunnallisen vaikuttajan, Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Akseli Hakala linjaa.
 
Lisätietoja:
Turkka Sinisalo, 044-9065001 ([email protected])
Akseli Hakala, 044-7760773 ([email protected])
Saku Jokisalo, 044-7343373 ([email protected])

Edellinen artikkeli
Kokoomusopiskelijat ministeri Risikolle: Kiitos, vihdoin lupauksia opiskeluterveydenhuollosta!
Seuraava artikkeli
Kokoomusopiskelijat: Suomeen aidosti toimiva julkinen liikenne.