Kokoomusopiskelijoiden Weckman valittiin NKSU:n varapuheenjohtajaksi

Kööpenhaminassa kokoontunut Nordic Conservative Student Unionin (NKSU) vuosikokous valitsi Kokoomusopiskelijoiden varapuheenjohtaja Sofi Weckmanin NKSU:n varapuheenjohtajaksi.

Vuosittain järjestettävä seminaari käsitteli tänä vuonna Euroopan ja euron kriisiä sekä talouden kehittämistä verotuksen kautta sekä julkisella, että yksityisellä puolella. Lisäksi seminaarissa tarkasteltiin järjestäjämaa Tanskan sisäisen poliittisen tilanteen kehittymistä.

Seminaarin yhteydessä järjestettiin NKSU:n vuosikokous joka valitsi puheenjohtajakseen yksimielisesti norjalaisen Stephen Ø. Johnsenin. Varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Suomen ja Kokoomusopiskelijoiden Sofi Weckman. Pääsihteerinä tulevan vuoden toimii ruotsalainen Viktoryia Khromchanka.

”NKSU toimii jäsenliittojen linkkinä ja tämän yhteyden vahvistamisessa on mielenkiintoinen ja haastava tehtävä edessä. NKSU on vahva toimija European Democrat Studentsin (EDS) sisällä, ja on tärkeää, että pystymme yhteistyössä tuomaan Pohjois-Eurooppalaisia arvojamme ja mielipiteitämme esiin”, kertoo Aalto-yliopistossa informaatioverkostojen koulutusohjelmassa opiskeleva Weckman.

Vuosikokouksessa käsiteltiin myös sääntömääräiset asiat kuten toimintasuunnitelma sekä talousarvio ja sääntömuutokset. Ehdotetuista sääntömuutoksista päätettäessä Kokoomusopiskelijoiden ehdottamat muutokset tulivat myös vuosikokouksen kannaksi.

Nordic Conservative Student Union on yhteistyöjärjestö Pohjoismaiden, Baltian ja Pohjois-Euroopan keskustaoikeistolaisille opiskelijajärjestöille.

Lisätietoja:

varapuheenjohtaja Sofi Weckman, 040-5363335 ([email protected])
puheenjohtaja Akseli Hakala, 044-7760 773 ([email protected])

Edellinen artikkeli
Puheenjohtajan tervehdys puoluekokouksessa.
Seuraava artikkeli
Kokoomusopiskelijat: Ministeri Guzenina-Richardson kääntää selkänsä nuorille!