Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta: Sofia Vikman ehdolle europarlamenttiin

Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta ja Pirkanmaan Kokoomus esittävät Sofia Vikmania (25) ehdokkaaksi europarlamenttivaaleihin. Koulutukseltaan Vikman on yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja opinnoissaan erityisesti suuntautunut EU-kysymyksiin. Hän työskentelee yhteiskunnallisen päätöksenteon näköalapaikalla eduskunnassa kansanedustajan avustajana ja on toiminut aktiivisesti Kokoomuksessa, opiskelijapolitiikassa ja kansalaisjärjestöissä.
Kunnallisvaaleissa Tampereen kaupunginvaltuustoon hienolla äänimäärällä valittu Vikman on noussut vakuuttavasti kokoomuksen nuorekkaaksi tulevaisuuden toivoksi. Sofia tunnetaan määrätietoisena ja asiansa osaavana kansainvälisenä naisena, joka menee eikä meinaa.
Sofia Vikman tuo EU-asioidemme hoitoon uutta tulevaisuuteen katsovaa näkemystä sekä aidosti innostunutta ja positiivista asennetta. Työnsä, opiskelujensa ja harrastuneisuutensa kautta hän on sekä teoriassa että käytännössä perehtynyt siihen, miten päätöksenteko EU:ssa toimii ja miten asioihin vaikutetaan.
Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ja Pirkanmaan Kokoomus katsovat, että Sofia Vikmanista Suomi saa asiaosaavan, määrätietoisen ja luotettavan mepin ratkomaan Euroopan tulevaisuuden suuria haasteita ja tuomaan Pirkanmaan ja Suomen näkemyksiä rohkeasti esiin.
Kansallisen Kokoomuksen puoluevaltuusto nimeää kokoomuksen eurovaaliehdokkaita lauantaina 24.1. klo 11.00 pidettävässä kokouksessa Helsingissä.
Lisätietoja: Tuhatkunnan puheenjohtaja Jenny Nyman 040 538 4652 Pirkanmaan Kokoomus ry puheenjohtaja Antero Saksala 050 5262791 toiminnanjohtaja Jari Porraslampi 0500 833155 ehdokas Sofia Vikman 040 568 3777

Edellinen artikkeli
Sukupuolikiintiöistä luovuttava
Seuraava artikkeli
Poliittiset nuoriso- ja opiskelijajärjestöt: Järkeä tietoyhteiskuntakehitykseen – Ei Lex Nokialle!