Kokoomusopiskelijat: Tasa-arvoisen avioliittolain aika on nyt!

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta vaatii, että eduskunta hyväksyisi tänään käsittelyyn tulevan kansalaisaloitteen tasa-arvoisesta avioliittolaista. Kansalaisaloitteen on allekirjoittanut 166 851 kansalaista. Olisi kansalaisten vaikutusmahdollisuuksien voitto, mikäli tämä aloite nyt hyväksyttäisiin. Kokoomusopiskelijoiden mielestä asiaa on nyt jo pohdittu riittävästi.
– Seuraavaksi tarvitaan kansanedustajilta rohkeutta katsoa tulevaisuuteen, kuunnella omatuntoaan ja ottaa voimakkaasti kantaa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta, vaatii Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Daniel Lahti.
Tasa-arvoinen avioliitto on ihmisoikeuskysymys. Vetoamme varsinkin Kokoomuksen kansanedustajiin, että lain hyväksyminen ei jäisi heistä kiinni. Mielipidekyselyn mukaan Kokoomuksen kannattajista 66 prosenttia kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia. Tulevat sukupolvet tulevat muistamaan tämän äänestyksen pitkään.
– On siis aika ottaa asiat asioina, tehdä historiaa ja miettiä miten tämä eduskunta tullaan muistamaan, sillä tasa-arvoisen avioliittolain aika on nyt, lopettaa Daniel Lahti

Lisätietoja:

Daniel Lahti, puheenjohtaja, 044 7760 773, [email protected]

Edellinen artikkeli
Kokoomusopiskelijat: Pienyrittäjien arvonlisävelvollisuuden alaraja nostettava 50 000 euroon!
Seuraava artikkeli
Kokoomusopiskelijat: Hallituksen suunnitelmat hakijasuman purusta ovat täysin kestämättömällä pohjalla