Kokoomusopiskelijoiden Hakala ehdolle Rovaniemen puoluekokouksen puheenjohtajakilpailuun

Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Akseli Hakala lähtee ehdolle puheenjohtajakilpailuun ensi kesän Rovaniemen puoluekokouksessa. Kokoomusopiskelijoiden Talvikorkeakoulussa järjestettiin suljettu huutoäänestys, jossa Hakalan valinta puheenjohtajakilpailuun varmistettiin näennäisdemokraattisesti ja kaksimielisesti.
”Tunnen äärimmäistä ylpeyttä saadessani lähteä kilpailemaan paikasta politiikan ykkösrivissä. Tiedän olevani ylivoimaisesti paras mies hommaan”, myhäilee puheenjohtaja Hakala.
Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta järjestää vielä jäsenäänestyksen siitä, kumpaan kesäkuun Rovaniemellä järjestettävistä puoluekokouksista Hakala lähetetään ehdolle. Lisäksi jäsenäänestyksessä selvitetään, mikä kuva vaalimukiin painetaan.
”Koska Keskustanuorten Kurvinen jättäytyi pois tulevan puoluekokouksen henkilövalinnoista, minä haluan antaa oman nimeni käyttöön myös Keskustan johtopaikoille. En näe mitenkään mahdottomana johtaa sekä Keskustaa, että Kokoomusta. Vaalimukibisnes on osoittautunut erinomaiseksi tavaksi kerätä rahat pois kuljeksimasta, joten kannan oman korteni kekoon tässäkin asiassa”, pohtii rauhallinen Hakala.
Vaaliteemoikseen Hakala ilmoittaa suojeluskuntien uudelleenmuodostamisen, ydinvoiman puolustamisen sekä vastustamisen, poliittisten opiskelija- ja nuorisojärjestöjen yhdistämisen, yksipuoluejärjestelmän luomisen ja ”pohjoismaiden malli” –termin takaisinvarastamisen.
”Mielestäni voimme yhdistää sekä poliittiset opiskelija- ja nuorisojärjestöt, että itse puolueet. Voin aivan hyvin johtaa myös niitä. Vaaliteemani ja arvoni palvelevat niin vasemmistoa kuin oikeistoakin, itse asiassa minä olen se arvo politiikassa nyt ja tulevaisuudessa”, linjaa Hakala.
Puheet suvereenin diktaattorin aseman hakemisesta Hakala haluaa päättää välittömästi: ”Ehdoton ehkä! Junttaaminen ei sovi kuin pakollisen kuravesipäivän tuomiseen kaikkiin kouluihin ja työpaikoille”, päättää puheenjohtaja Akseli Hakala.
 
Turussa 1.4.2012
 
Akseli Hakala, johtaja
 
Saku Jokisalo, pääsihteeri
 
Lisätietoja:
Akseli Hakala, tuleva suurjohtaja 044-7760773 ([email protected])
Saku Jokisalo, tuleva rautakansleri 044-7343373 ([email protected])

Edellinen artikkeli
Kokoomusopiskelijat: Yhteistä panostusta nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi
Seuraava artikkeli
Mielipidekirjoitus HBL:ssä (julkaistu 27.4.): Finland skall bevaras tvåspråkigt – även i skolan